God rådgivning og kundeomsorg i kombinasjon med god lokalkunnskap er Aurskog Sparebank sin styrke. Vi skal være til stede for kundene når de trenger oss. Tenker du kunderelasjoner i alt du gjør og har du lett for å knytte mennesker til deg? Da kan det være deg vi søker. På Jessheim vil du bli en del av en lokal gjeng med sterk drivkraft, godt humør og et genuint ønske om å lykkes sammen. For oss er det viktig at du kan vise til gode salgsresultater, er utadvendt og løsningsorientert.  

Som kundeansvarlig vil du ha ansvar for din egen kundeportefølje som må følges opp og utvikles. Å jobbe proaktivt samt hente inn nye kunder til banken vil være en sentral del av arbeidsoppgavene dine. Du vil jobbe tett sammen med de andre på kontoret for å nå både kontorets og bankens målsetninger. 

Det stilles krav til at du har gjennomført, eller er villig til å gjennomføre, autorisasjon innenfor kreditt og forsikring. Vi ønsker at du har utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå og gjerne erfaring fra kredittfaglig arbeid. 

I finansbransjen er det stor utvikling og stadig nye digitale løsninger. Du bør motiveres av kontinuerlig utvikling og læring, og du bør se nytten av aktivt å søke relevant informasjon og å tilegne deg kompetanse. 

Aurskog Sparebank er en bank for hele Romerike. Banken skal finansiere boligdrømmer og lokalt næringsliv, gi god rådgivning for plassering av overskuddslikviditet og sørge for at kundene er riktig forsikret. Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Jessheim, Sørumsand og Årnes. 

Er jobben som skapt for deg? Send inn din søknad og CV til HR-ansvarlig Heidi Vestengen på e-post: hv@aurskog-sparebank.no innen 20. august 2021. 

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon om stillingen? Ta kontakt med avdelingssjef på Jessheim, Laila Døhlen Hansen, telefon 957 63 770 eller e-post: laila@aurskog-sparebank.no. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!