Lokalbanken for hele Romerike

Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Vi er lokalbanken for alle på Romerike. Våre flinke rådgivere gir god, personlig rådgivning. Banken gir gaver og sponsorstøtte til allmennyttige formål og bidrar til lokal vekst og utvikling, slik at våre lokalsamfunn er gode steder å bo og leve. Vi skal være en bank du kan stole på – både i dag og i fremtiden.
  • God, personlig rådgivning
  • Alle bank- og forsikringsproduktene du trenger
  • Bidragsyter til lokal vekst og utvikling
  • Lokal og nær bank, der du bor
Avtal møte med en rådgiver

Med hjerte for kundene

Banken spiller en viktig rolle i folks liv. Vi er med på å oppfylle drømmer for både nåtid og fremtid. Våre lokale og flinke rådgivere gir deg god, personlig rådgivning. Hos oss får du din egen rådgiver som er lett tilgjengelig og gir deg raske svar på det du måtte lure på om ditt kundeforhold. 

Den personlige kontakten betyr alt

Da Christer Rødseth kjøpte sin aller første bolig som 20-åring var den personlige kontakten med kunderådgiver Elin Blom Nordengen, samt tilliten og rådene hun ga han, avgjørende for et trygt og godt boligkjøp. Siden den gang har det blitt flere lån og leiligheter, men han har aldri sett seg om etter en annen bank. 

Med hjerte for lokalsamfunnet

Vi heier på lokalsamfunnet og ønsker at det skal være gode steder å bo og leve. Gjennom å drive banken godt og effektivt skapes verdier som kommer lokalsamfunnet til gode. Vi deler hvert år ut betydelige beløp til allmennyttige formål. Vi engasjerer oss og bidrar til lokal vekst og utvikling. 

Med hjerte for klima- og miljø

Historien viser at sparebanken alltid har vært opptatt av, og drevet ett bærekraftig prinsipper. Som bank har vi påvirkning på de fleste av FNs bærekraftsmål. Vi har signert FNs prinsipper for ansvarlig og bærekraftig bankvirksomhet og vi er sertifisert som Miljøfyrtårn. I 2020 leverte vi vår aller første bærekraftsrapport.

Ønsker du et møte med en rådgiver?

Våre rådgivere har alltid ledig tid til en prat med deg. Finn en ledig tid som passer deg og book et møte med en rådgiver her. Du velger om du vil møtes fysisk i banken, per telefon eller på Teams. Finner du ingen tid som passer, ta kontakt med oss på telefon eller e-post.