Grønt næringslån

Lånet for deg som har fokus på miljø og bærekraft, og som vurderer å utføre energibesparende tiltak eller å investere i ny miljøvennlig teknologi.

Dette er grønt næringslån

Er du en næringskunde som har fokus på miljø og bærekraft? Vurderer du for eksempel å utføre energibesparende tiltak eller å investere i ny miljøvennlig teknologi kan vårt grønne næringslån være for deg. 

Vi leter etter nye produkter og muligheter. Har du en god investeringsplan ønsker vi å se på muligheter for å bidra til realisasjon av prosjektet ditt. Målgruppen for vårt grønne næringslån er nærings- og landbrukskunder som har, eller som ønsker en grønn profil. 

Vi håper dette er et produkt som skaper nysgjerrighet og at både eksisterende og nye kunder kommer til oss og spør, og gjerne også utfordrer oss på nytenkning. Det er en del åpenbare investeringer i denne kategorien, som blant annet solceller, men vi har ikke satt restriktive krav til hva investeringene skal inneholde. Vi ønsker ikke å eksludere gode prosjekter, men å høre kundenes ideer og forslag. 

Vi kan bidra med gunstige vilkår på finansieringen som kan være med på å vippe avgjørelsene i riktig retning. 

Vi ønsker å snakke med deg om dine prosjekter

Vi ønsker å snakke med både eksisterende og nye kunder om prosjekter innenfor grønn næring. Har du for eksempel en idé som du er usikker på om kan la seg gjennomføre, har du planer om utvidelse av eksisterende drift eller nye investeringer er vi klare for å bistå deg. Ta kontakt med oss for booking av avtale.