Korona-relatert informasjon

Her finner du informasjon som vi håper kan være nyttig i for deg i en krevende tid. Vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg!

Tiltak i Aurskog Sparebank

Vi er her for kundene våre – selv om dørene våre er stengt

På grunn av nye anbefalinger fra myndighetene har vi for kundenes, og vår, trygghet besluttet å stenge alle våre kontorer for fysiske besøk fra og med mandag 4. januar 2021. Bankens drift går ellers som normalt, vi er til stede for kundene våre. 

Svindlere bryr seg ikke om karantene

Vær obs på svindlere som forsøker å utnytte situasjonen. 

Kontaktinformasjon til banken

Telefon: 63 85 44 40
E-post: firmapost@aurskog-sparebank.no

Via mobil- og nettbank kan du sende sikker melding direkte til din rådgiver. Der kan du stille spørsmål om ditt kundeforhold og eventuelt sende med personopplysninger og dokumenter. Vi er tilgjengelige for chat på Facebook, men vi kan ikke ta imot spesifikke spørsmål om ditt kundeforhold eller personopplysninger via denne kanalen. 

Åpningstid kundesenter

Hverdager: kl 07.00 - 21.00
Helg: kl 09.00 - 21.00

Fremtidsutsikter for norsk økonomi

Hvor står vi i denne krisen?

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen mener norsk økonomi er på over i en ny æra, med lavere økonomisk vekst uten at Norge trenger å få krakk og krise. Men mye vil kreves i form av klok politikk for at vi skal komme tilbake til en normal hverdag igjen. En normalitet som er annerledes enn den vi levde med før.

Når Korona påvirker privatøkonomien

Økonomiråd for urolige tider

Sjefsøkonomens tanker om urolige tider

Jan Ludvig Andreassen blogger om om dagsaktuelle saker