Du vil få det overordnede ansvaret for kredittområdet. Du vil jobbe tett med de øvrige enhetene i banken, herunder gi råd og støtte til de kundeansvarlige i deres arbeid. Det tilligger stillingen å videreutvikle effektive rutiner og systemer på kredittområdet, internkontroll og rapportering innenfor compliance. Den som blir ansatt vil få lederansvar for erfarne medarbeidere som jobber med depot, kreditt og utsatte engasjementer. Stillingen rapporterer til administrerende banksjef.

Du må ha solid kredittfaglig kompetanse, og erfaring fra kundearbeid i bank. Du har god kunnskap om eksterne reguleringer og forhold knyttet til bankvirksomhet. Du bør også ha ledererfaring. Det er en stor fordel om du kjenner næringslivet og markedsområdet vårt på Romerike.

Vi tilbyr spennende muligheter i en solid, lokal sparebank. Som medarbeider hos oss blir du en del av et åpent og positivt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, og i tillegg videreutvikling av din kompetanse innen fag og ledelse.  

Tenker du at dette kan være en spennende utfordring for deg? Ta gjerne kontakt med administrerende banksjef Evy Ann Hagen for mer informasjon om stillingen. Telefon 906 74 709, e-post: eah@aurskog-sparebank.no 

Send inn din søknad og CV til HR-ansvarlig Heidi Vestengen på e-post: hv@aurskog-sparebank.no.

Tiltredelse snarest.