Velkommen til avdeling Årnes

Velkommen til avdeling Årnes

Rådgiverne på Årnes kan hjelpe deg med alt innen bank og forsikring uansett om du er privat-, landbruks-, eller bedriftskunde.Vi gir deg individuelle råd basert på dine behov og drømmer for fremtiden. Velkommen til oss i Jahrgården på Årnes. 
Gave til økt aktivitetstilbud

Gave til økt aktivitetstilbud

– Ideene stopper aldri opp på et sted som dette, men det blir til at vi dytter bort aktiviteter som er utenom den daglige virksomheten. Men vi ønsker mer aktivitet i og rundt klubbhuset og at anlegget skal være et samlingspunkt sju dager i uka, sier Tom Hagen, leder i FUVO til Raumnes.

Han forklarer at klubben ønsker å legge til rette for at ungdom kan møtes på klubbhuset for å spille bordtennis, biljard og høre på musikk, og pengene fra Aurskog Sparebank skal gå til innkjøp av utstyr.

Samfunnsansvar
– Vi har opprettet et ungdomsstyre for utøverne i klubben, der de skal få være med å påvirke egen hverdag. De skal også få være med å påvirke den utenomsportslige aktiviteten, sier Hagen.

Han opplyser at klubbhuset også brukes av eldre på dagtid et par ganger i uka og at klubben har fått spørsmål om aktiviteter for denne gruppa. Det planlegges derfor å etablere en boccia-bane slik at den eldre garde også kan være i aktivitet. – Vi ønsker å stadig øke aktiviteten i klubben, og nå kan vi lage en annen type aktivitet som ellers ville vært prioritert bort uten denne tildelingen. Nå har vi mulighet til å gjøre litt ekstra slik at vi får et levende klubbhus også utenom det som skjer på banen. Idretten har et samfunnsansvar der, sier Hagen, og takker den lokale banken.

– Det er hyggelig å ha en bank som vet å sette pris på lokal aktivitet, sier han.

 

(Tekst hentet fra Raumnes 10.04.2019, av Lisbet Bekkeli Amundsen)