Hopp til innholdet
Medeierne Thomas Aastad (t.v.), Roar Ness, Lena Haugerud Ness og Anders Moen Lysaker (i hvit skjorte) i Wepe Regnskap AS er fornøyde med at Aurskog Sparebank, her representert ved administrerende banksjef Evy Ann Hagen (foran t.v.) og CFO/banksjef Andreas Halvorsrud Glende (t.h.), kjøper en tredjedel av selskapet.
Nyhet

Wepe Regnskap AS og Aurskog Sparebank inngår samarbeid

Vi er stolte av å fortelle at Wepe Regnskap AS og Aurskog Sparebank inngår samarbeid. Banken blir fra 1. oktober medeier i selskapet og fremover skal vi jobbe godt sammen for fortsatt å skape verdier for både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Etter en periode med gode samtaler er vi svært glade for at vi nå kan offentliggjøre at Wepe Regnskap AS og banken viderefører et godt samarbeid ved at banken nå går inn på eiersiden. Wepe er et lokalt og veldrevet selskap som deler mange av de samme verdiene som oss som bank. Vi har samarbeidet om enkelte tjenester en stund og nå går altså banken inn på eiersiden også. I fellesskap skal vi løfte oss videre for å skape enda bedre kundeopplevelser innen både regnskap, bank og rådgivning.   

Bank og regnskap går hånd i hånd. Samarbeidet vil blant annet gi gode muligheter for kompetansedeling og faglig utvikling

- Regnskapsbransjen har i lengre tid vært preget av oppkjøp og konsolidering inn mot større kjeder. For oss ble valget å ta Aurskog Sparebank inn på eiersiden en måte å sikre at Wepe fortsatt drives som før med lokal forankring og fokus på å trygge og utvikle kompetansearbeidsplasser.  Vi deler mange av de samme grunnleggende verdiene som Aurskog Sparebank, hvor nærhet til kunden og god rådgivning er vesentlig. Dette har vært avgjørende for oss, sier daglig leder Anders Moen Lysaker i Wepe Regnskap AS.    

 

Daglig leder i Wepe Regnskap AS Anders Moen Lysaker og administrerende banksjef Evy Ann Hagen er godt fornøyde. 

Wepe vil fortsatt være et uavhengig regnskapsforetak, men samarbeidet at gjør vi trygger arbeidsplasser, videreutvikler oss og bygger videre på det som Wepe allerede står for. Nå oppstår det en rekke nye muligheter. Vi er mest opptatt av å dra veksler på hverandre og å utveksle erfaringer. Det blir nå et større fagmiljø i begge firmaer, noe som forhåpentligvis også vil være attraktivt for fremtidige arbeidstakere. Det er ekstra hyggelig at reaksjonene på nyheten var utelukkende positive blant både bankens og Wepes ansatte. 

Om Wepe Regnskap AS 

Wepe har 38 ansatte og har kontor på Bjørkelangen. Wepe har en filosofi om at det å være nær kunden, levere godt håndverk og skape trygge rammer, og samtidig ha et nysgjerrig blikk inn i fremtiden er det som skal til for å skape vekst. I likhet med banken er Wepe opptatt av å spille hverandre gode og være en god rådgiver og samarbeidspartner. I mer enn 35 år har Wepe hatt fokus på kvalitet og kompetanse, for å gi kundene trygghet til å skape verdier. 

Ta gjerne kontakt med Evy Ann eller Andreas dersom du har spørsmål